duminică, 8 august 2010

Prajitura cu fructe si crema de migdale

Ingrediente:
1 pachet de piscoturi (am folosit 40 de piscoturi)
500 g smantana grasa
2 plicuri praf de frisca
100 g zahar
400 ml zeama de compot de ananas
esenta de migdale
1 plic gelatina
200 g fructe (am folosit ananasul din compot)
50 g fistic crud

Preparare:
Se bate smantana cu praful de frisca, zaharul si jumate din esenta de migdale. Se dizolva gelatina in 50 ml apa fierbinte si se adauga in crema de smantana, amestecand cu grija.


Se amesteca zeama de compot cu restul de esenta de migdale.


Se asaza un strat de piscoturi insiropate in compot.


Se presara fisticul,


se intinde jumate din crema,


apoi fructele


si restul de crema.


Se acopera prajitura cu un strat de piscoturii insiropate si se tine la frigider minim 3 ore.


Sectiune:


Este delicioasa!
Reteta a fost preluata din revista Click Pofta Buna!, din iulie 2010, pag. 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu