duminică, 8 august 2010

Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Ingrediente:
115 g margarina
115 g unt
230 g zahar brun
115 g zahar
1 lingurita praf de copt
sare
2 oua
esenta de vanilie
500 g faina
250 g fulgi ciocolata cu lapte (ciocolata cu lapte maruntita)
100 g fulgi ciocolata amaruie

Preparare:
Se amesteca mai intai untul cu margarina.


Se adauga zaharul si zaharul brun,apoi un praf de sare, un praf de copt, 2 oua si esenta de vanilie.


Se inglobeaza treptat faina,


apoi chipsurile de ciocolata cu lapte si cele de ciocolata amaruie. Rezulta coca urmatoare.


Se formeaza bilute si se pun in tava cu hartie neunsa.


Se coc aproximativ 10-15 min., atat cat sa se aureasca un pic, nu prea mult pentru ca altfel se intaresc.


Mi-au iesit 100 de prajiturele delicioase!
Reteta a fost preluata din blogul lui Ginette.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu